Hørmann garasjeporterVi forhandler og monterer også Hørmann garasjeporter. Vi har lang erfaring innen garasjeporter og monterer selvfølgelig også din nye Hørmann garasjeport. Hørmann er en av europas største garasjeportprodusenter - Hørmann porter har i alle år vært kjent for god kvalitet, stort serviceapparat og en trygg leverandør. Du som kunde skal kunne være sikker på å få tak i reservedeler til porten din selv etter mange år. Du bør velge en leverandør og ikke bare en port. Den garasjeporten du velger vil du møte " ansikt til ansikt" i ganske mange år fremover. Å bytte garasjeport er ikke noe man gjør særlig ofte. Da er det fint om den holder seg godt, og ikke minst at du har noen å ringe til hvis det skjer noe med den. Velger du Hørmann garasjeport får du kvalitet i alle ledd. Bokstavelig talt. Hørmann har levert porter til det norske markedet i mange år, og med Hørmannporten får du et landsdekkende serviceapparat.

 Nedenfor finner du en smakebit på hva vi kan tilby av Hørmann porter og maskiner. Produktspekteret og valgmulighetene er mange - også når det gjelder fargevalg.
Kontakt oss for ytterligere info og eventuelt brosjyrebestilling enten på Tel 920 17 906 eller fyll ut kontaktskjemaet for et pristilbud eller bestilling av en gratis befaring. Du kan også laste ned brosjyren her
Komfort og sikkerhet i hjemmet !
Det er vel ingen som er glade for å gå ut av bilen midt på natten eller når det regner og blåser , bare for å åpne garasjen. Med portåpnerne fra Hørmann har du alltid "klar bane". Du åpner garasjeporten eller grinden raskt , komfortabelt og trygt fra bilen med en håndsender. Med den komfortable og super raske Supramatic , den prisgunstige Promatic og Promatic Akku, portåpner for garasje uten innlagt strøm, tilbyr Hørmann innovativ portåpnerteknologi.
Horisontal profil S -stilren og tidløs design
Horisontal profil S -stilren og tidløs design
Horisontal M portmotiv for moderne arkitektur
Horisontal M portmotiv for moderne arkitektur
Plan L for den modernistiske
Plan L for den modernistiske
Speilprofil -Portmotivet for klassisk stil
Speilprofil -Portmotivet for klassisk stil
Plan profil L Design- med elementer i rustfritt stål og glass
Plan profil L Design- med elementer i rustfritt stål og glass